Confidenzia - Nyheter

 

031-789 00 70, Mässans Gata 18, Box5243, 402 24  Göteborg

Utställning på Handelskammardagen

(Peter Dragén - 15 April 2009)

Västsvenska handelskammaren har en heldag med företagsmatchning, föreläsningar, föredrag och fest, tisdagen den 28 april. Vi ställer ut på Scandinavium och gör det ihop med Eskadern. Mer info och anmälan till handelskammardagen får du här.

.

Samarbete med Eskadern

(Peter Dragén - April 2009)

Vi har inlett ett samarbete med Eskadern, www.eskadern.se ,   där vi skall hjälpa till med presentations-, prognos- och simuleringsverktyg för koncernledningar. Det gäller främst produkten Empower från www.metapraxis.com,  som är världsledande inom området.

Nu är det läge
(Peter Dragén - mars 2009)

Det är definitivt lågkonjunktur och alla märker av problemen. Det betyder att nu har du äntligen chansen att skaffa nya kunder och stärka dina positioner. Snart vänder det igen och då är det ingen som har tid att fundera över vem som skall leverera.  Jag har skrivit ner min berättelse om hur vi ökade marknadsandelen i lågkonjunktur från 10 till 90 %.

Jag skrev den åt  marknadsorganisationen hos ett företag i bilindustrin för att dom inte skulle bryta ihop totalt. Därefter åkte dom iväg på en tvådagars turné och rodde hem tre kontrakt, genom att marknadsföra och inte sälja.

Sprid den gärna där den kan göra nytta. Klicka här för nedladdning.

 

Nu gäller det att vi börjar investera framåt, och slutar titta bakåt.

 

Om det finns intresse ställer jag gärna upp på en kort föreläsning.

 

 

Minikurs i Powerpoint och presentationer

(Peter Dragén - Februari 2009)


Det här är en liten minikurs i hur man gör presentationer med hjälp av Powerpoint. 

Klicka här för nedladdning.

 

 

 

 

 

Confidenzia Hb

Mässans Gata 18

 

 

Erbjudande:

Ni visar er presentation och vi ger er synpunkter på vad som kan göras bättre och tips på hur det kan göras. Tid ca en timme.  Kostnadsfritt.

 

maila:

 

sales@confidenzia.se